>Garderobs varning


>

I går när vädret inte var så somrigt,,tänkte jag att nu ska jag sätta på mig ett par jeans.I garderoben hängde ett par som jag inte använt, på kanske ett par år..

O jädrans,,fan va dom hade krymt,,fattades flera cm i midjan,,,så gott folk häng inte in några kläder i garderoben,,dom krymper..

Mindes även en liten episod från slutet av 80 talet,,det var som så att jag var i behov av en kostym,,och hade väl inte handlat byxor eller sånt på några år,,men när jag senast köpte ett par byxor vill jag minnas att det var storlek 50 eller 52.

Vad butiken hette kommer jag inte ihåg,men den låg i Flanör huset i Gävle.

Killen i butiken frågade vilken storlek jag skulle ha,och jag svarade 50,han såg minst sagt konfunderad ut,och tog fram sitt måttband,och mätte min midja och ett mått på benen,,han reste sig upp tittade på mig o sa, du ska ha D 104

D 104 hade aldrig hört en sådan storlek,så jag ropade till honom,,han var på väg mot ett ställ där det hängde en massa plagg,,Du,,D 104 va fan är det,han vände sig om ,log o sa det är kort o tjock,,,snacka om raka besked.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s