Vad blev det för mat..


Oj Oj vilken läcker anrättning jag fick till i dag ”Farfars Carbonara Special” Jag använde Bacon,Trattisar,Lök,Morot,Creme Fraice..Jag hackade en liten gullök grovt,skar en 1/2 morot i smala stavar,som jag fräste upp i stekpannan tillsatte svampen,Baconet hade jag skurit i mindre bitar som jag stekt lite innan,ligger nu på hushållspapper..saltade och pepprade i pannan tillsatte en burk fraice och baconet,även en gnutta maizena hade jai i..DSCN9622Hade en kastrull där spagettin kokade för fullt,när pastan kokat färdigt silade jag bort vattnet slog sen pastan ner i stekpannan och och på med lite riven Goudaost,rörde om…Serverade sen med en Frukt o Gröntsallad..Rackarns vad det smakade bra..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

8 reaktioner till “Vad blev det för mat..”

 1. Gott! Gott!
  Du har bra fantasi på olika maträtter. Brukar du titta på mattävlingarna i TV? Jag gillar dom programmen kanske för jag är så dålig att laga mat själv 🙂

  Trevlig helg Hebbe!
  Kram

 2. tror jag det att det smakade gott 🙂 vi åt soppa på sommargrönsaker idag
  Sv: jag tror dig angående ripan, var inne och tittade på dina länkar och jo, så är det ju, men då måste det ju stå fel i min fågelbok istället 😦
  ha en fin kväll nu
  kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s