Vad blev det för mat.


Jag hade några kycklingfiléer som jag delade så dom blev ganska tunna,kryddade med  salt och svartpeppar,sen lade jag på en rejäl bit fetaost på varje filé..Lindade sen in dom i Alufolie,ganska hårt,blev som smällkaramell.Sedan in i ugnen på 175*,till en innertemp på 78*..Därefter så brynte jag på dom utan folie i stekpannan till en fin gyllene yta.detta gjorde jag på Fm,sedan när jag kom hem så lade jag några potatisklyftor och morot i en form lade även på filérullarna,sedan in i ugnen igen,200* i 10 min..2.2,1

Som tillbehör blev det sallad,tomat,gurka och lite persiljesmör,,,,Rackarns så gott det blev…2.2,2

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Vad blev det för mat.”

  1. låter hur gott som helst 🙂
    Sv: har du långt till Gävle? är det där du alltid handlar eller har du något som är närmare?
    ha en fin kväll nu
    kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s