John Prine.


Nu har det blivit dags för lite av min favomusik igen..Denna gång musik av John Prine en fantastisk låtskrivare..Vi lyssnar på två versioner av samma låt först kommer hans första inspelning av låten från 1986.

John drabbades av cancer på höger sida av nacken 1998 genomgick då en operation,där delar av nacken togs bort,efter ett år av behandling stod han på scenen igen..2013 fick han diagnosen lungcancer,ny operation,efter 6 månader var han på turne igen..Vilken kille.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “John Prine.”

  1. Mors..John Prine har skrivit många låtar,som sångare ligger han inte på min topplista,men några av hans låtar har jag på listan..
   Gråmulet här graderna -0,2 just nu,kl 06:15..Haé Kram.

 1. Honom kan man kalla en seg gubbe!

  Det var första gången jag var på Brännö, flakmopparna körde förbi eller mötte hela vägen, det är likadant på Koster, och antagligen på de flesta skärgårdsöarna. Lite som en egen värld.
  Det var ingen badstrand där jag badade och jätteäcklig botten, förra året tog jag premiärdoppet nån vecka senare, men det var i april iallafall.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s