Minns du Melodin.


Who’s Gonna Follow You Home? är en sång skriven av Norell Oson Bard. Den spelades in av Jerry Williams 1990 på albumet Jerry Williams live på Börsen och släpptes även som singel samma år..The Shanes var en popgrupp och ett dansband från Sverige som bildades 1963.Medlemmar i The Shanes var från början Staffan Berggren (sologitarr och sång), Tommy Wåhlberg (gitarr och sång), Svante Elfgren (bas) och Tor-Erik Rautio (trummor). Ett år efter bildandet blev sångaren och gitarristen Lennart Grahn medlem i gruppen. 1966 slutade Staffan Berggren och ersattes av keyboardspelaren och sångaren Kit Sundqvist. Bandet kom från Norrbottens län och alla gruppmedlemmar var från Tuolluvaara, förutom Grahn som kom från Luleå, och stockholmaren Sundqvist.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Minns du Melodin.”

  1. Oh ja, den minns jag. Jag får riktiga nostalgitrippar här nu, tänk att det var här i Böda som jag började gå på dansbanan i yngre tonåren och en del av de killar jag träffar här nu är de killar som alla stod i kö för att få dansa med….även om jag kanske inte dansade till just denna låten så förflyttas jag ändå till den tiden
    Så tack för dessa inlägg,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s