>En Tjock och Kort i ugnen


>

Resultatet blev tametusan riktigt gott,om jag får säga så, och det får jag ju..

Hebbes Korta/Tjocka i Ugn

Jag började med att snitta upp korven se bild>>>     

Llade den sedan i en form.Rörde därefter ihop övriga ingredienser, 2 dl Grädde. 1dl Johnnys senap.1,5 dl Bostongurka.0,5 dl Chilisås.. kryddade med salt och  svartpeppar, finmald och krossad. Sedan slog jag denna röra över korven och därefter strödde jag över rikligt med riven ost. Sedan in i ugnen 175 grader i ca 30 min.


Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: