>Åkte till stan för att handla.


>

Åkte på Fm in till Gävle skulle handla lite prylar på Jula. Musfällor som min bror behövde,,och en sågbock för en kedjesåg (motorsåg) som jag har behov av uppe i stugan.Men Men inte hade dom någon bock,,

Musfällor däremot fanns det gott om.Jaha tänkte jag,10 mil till Jula i Uppsala,ja jag drog iväg.

Och där hade dom minsann bocken i fråga,passar perfekt till min motorsåg.

 Eftersom jag nu var i Uppsala så passar jag på att åka till Vreta oxå,blev bjuden på lunch,och lite jobb på friggen blev det oxå,,Snoozade på barnen innan jag åkte hem igen..Blev en choppingtur på 24 mil..


Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “>Åkte till stan för att handla.”

  1. Nu blir jag nyfiken!
    Hur fungerade bocken?
    Har precis skruvat ihop min och skulle behöva råd från en erfaren.

    Snygg och blå är den i alla fall ;o)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s