Dagens Countryartist.


Ed Bruce.

Födelsenamn William Edwin Bruce, Jr.
Född 29 december 1939 (76 år)
Keiser, Arkansas, USA
Bakgrund USA USA
Genre(r) Country, pop, rock
Roll Sångare, låtskrivare,musiker, musikproducent,skådespelare
Instrument Sång, gitarr
År som aktiv 1966

bruceKlicka på bilden och lyssna på hans fina låt.. My First Taste of  Texas..

 Bruce slog igenom 1975 med ”Mammas Don’t Let Your Babies Grow Up to Be Cowboys”, som nådde topp 20 på countrylistan.

8 Comments on “Dagens Countryartist.

 1. Country håller i alla tider, den kan både vara glad och även sorglig.Speglar känslor med andra ord….
  Kramar♥

 2. Jag gillar också countrymusik.

  Kunde du se mina nya bilder i min blogg. Då menar jag inte tvätt och strykning, för de hade jag redan tidigare. Jag har ju precis gått med i Dropbox, så jag vet inte hur jag ska bära mig åt att föra över bilderna därifrån. Jag kan själv se dem. Det är bilder av min son, hans fru och ena dottern, som har sin kille med sig.

  Kram/Gilla

 3. Countrymusik gillar jag också.

  Sv: Kunde du se mina bilder i bloggen? Jag har ju precis gått med i Dropbox och hade ett sjå att lägga in bilderna därifrån. Veiken klagade över att hon inte kunde se bilderna. Då menar jag inte de två sista om tvätt och strykning, för de hade jag redan tidigare.

  Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s