Blev lite sugen på Em..


Hade i mitt bakhuvud att jag sett eller hört talas om Cuban Sandwih,ett bröd fyllt med lite olika godsaker..Oki,jag testar,en liten baugett som jag delade på längden,smörade,lade sen på lite rökt skinka,lite johnnys senap,några skivor salami,ett par skivor rökt kalkon,samt lite smörgåsgurka..Lade ihop bröden,penslade lite smör på toppen,,tog sedan fram min kontaktgrill och grillade brödet ett par minuter..Smakade mums.8.30

4 Comments on “Blev lite sugen på Em..

  1. Såna klämbröd gjorde vi ofta förut, men sen gick grillen sönder och vi har inte skaffat nån ny. Dumt, för det där är ju supergott 🙂

  2. Där blandade du friskt…men ser jättegott ut.

    Hur gör du med auberginen till moussaka? Steker du i stekpanna eller i ugnen? Jag gjorde i stekpannan som jag brukat tidigare men nästa gång blir det ugnen….
    Den blev god men jag tog nog lite för mycket kanel i

    Ha de fint,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s