Stolt kan man vara..


Oki,nu var det inte mig själv jag menar,,utan jag hälsade på kamrater häromdagen och i trädgården så stod ett par stolta svampar.Jag fick ta dom om jag ville,,Klart jag ville.Nu har dom legat i ett dygn,så om det fanns några småkryp på/i dom så har dom fått en chans att ta sig därifrån..Fram med stekpannan,peppar o salt på svampen,rikligt med smör stekte sen med lamellsidan nedåt ett par minuter,vände sen och ett par minuter till på ovansidan..Gissa om det smakade…Jo jag lovar smakade jättegott..stolt-fjallskivling

Fick ett samtal nyss,det finns ett par till ”Stolta” att hämta,fixar det sen på Em,tack Inger.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Gitsan
  Sep 08, 2016 @ 13:15:29

  Bravo!
  Mina svampkunskaper sträcker sig inte längre än till vanlig kantarell samt trattisar

  Svara

 2. torrebloggen
  Sep 08, 2016 @ 11:49:18

  Strongt gjort av dig! Jag skulle aldrig våga plocka en skivling, tänk om man tar fel!
  Har just nu +29,2 på balkongen!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s