Fyndade i Frysen i morse.


När jag grunnade på vad jag skulle äta idag,så öppnade jag frysen,,gissa vad som låg på översta hyllan längst in..Jo där låg en kokt på skinka på 2,2 kg..Bort med strumpan,bort med lite av det feta,sätter fart på ugnen,,vispar ett ägg,i med senap för griljering,sen in i ugnen lagom till melodikrysset..Senare mot kvällningen skar jag några tunna skivor av skinkan,lade ihop två skivor med ost och grön olivpasta imellan.Panerade och in i ugnen,även lite pommes in samtidigt..På tallriken sen lite grönsaker och beasås..Gott blev det vill jag lova,,förbaskat gott faktiskt..10-8

3 Comments on “Fyndade i Frysen i morse.

  1. Det verkar, som om du har varit kock en gång i tiden. Jag har ju sett flera förslag hos dig till fina maträtter.

    Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s