En skattkista att gräva ur..


Tänk att jag har en riktig nostalgiskatt att gräva ur..Nu har jag kommit ner till min egna lilla visskatt,,så som denna som jag skrev till den första nyårsfesten vi arrangerade 1988.Denna visa framförde jag och min bror,,jag var det gamla året som skulle fasas ut och broder Agne var det nya kommande året som ska läsas 1989..Minns att det blev ett populärt inslag i nyårsfirandet..Melodin är densamma.”Man ska inte ha för stora pretantioner”,melodin som sedan hängde med fram till 1992..IMG-vert-vert.jpg

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Marianne
  Okt 14, 2016 @ 23:11:33

  Oj vad roligt, synd man missat de där nyårsfestandet 😉

  43 TUSEN ooops ja det kan inte veta lätt att hitta en särskild bild då, på det sättet var det roligare med de gamla albumen, när man kunde koppla ihop ett visst foto med utseendet på albumpärmen….åtminstone kunder jag det.

  Jag hinner ju inte alltid med när du lägger upp din kändisjakt eller rebusar ibland ser jag det flera timmar sentré men med weise funderade jag ett tag också
  Kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s