Nyårsfirande 1990..


Vi arrangerade nyårsfirande ett antal år 1988-1992,lokal hyrde vi i Folkets hus,nyårsmaten kom från Rest-Conti som fanns i samma hus,med varuhiss direkt till festlokalen,praktiskt..Underhållningen svarade jag,min bror och vår svåger för.Vi har dubbelnamn alla tre,så denna kväll hette vi ”Karl Kurt´s med Bert” vilket var våra andranamn..Sedan efter maten när det blev underhållning till kaffet då bytte vi namn till ”Tre Torra Strupar”..Sen blev det mingel och dans,långt in på småtimmarna..Populärt var det vi var ca 45-50 pers varje gång,oj så kul vi hade,,nyårsdagen var inte alltid så kul,då skulle lokalen städas…nyar

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. surridurr
  Okt 15, 2016 @ 21:28:21

  Kul idé. Var det öppet för vem som helst, eller slutet sällskap? Jag ska ju ha en fest i november. Funderat till och från, VAR? Hyra en lokal och anlita cateringfirma – men så är det då städningen dagen efter….. Så abonnerar en skärgårdsrestaurang istället. Blir deras jobb med förberedelser och städningen efteråt. Så skönt.
  Kramis

  Svara

 2. skåningen
  Okt 15, 2016 @ 17:10:27

  Gruppnamnen var fyndiga !Kram!

  Svara

 3. Ama de casa
  Okt 15, 2016 @ 09:58:34

  Vilka härliga minnen! Ja, förutom städningen då, kanske… 🙂

  Svara

 4. Veiken
  Okt 15, 2016 @ 09:02:44

  Underbara minnen att plocka fram! Jag fick dagens bästa skratt när jag läste gruppnamnen! 🙂 Kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s