Dagens middag.


Jag hade bestämt att det skulle bli kyckling i någon form,,Det blev bröstfilé som jag skar ett snitt mitt i och där lade jag grön olivpasta och tomatpasta,finns på små burkar ”Zeta”,,saltade och pepprade,lite timjan lade jag dit också,lindade sedan bacon runt filén,brynte sen på den i stekpannan, sedan in i ugnen i ca 40 min på 200*..Efter en stund fick filén sällskap i ugnen med lite pommes..På tallriken sedan,ruckolasallad,picklad rödlök och den kalla greksåsen..I glaset en röd italienare,,Zinfandel Old Wines , 2015 smakade riktigt bra både maten och vinet.11-5

3 Comments on “Dagens middag.

  1. Ser gott ut som vanligt 🙂 jag har inte provat det vinet än, men dricker gärna zinfadel.
    Janne köpte Lindemans bin 45 nu, det är också gott.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s