Snabbmat idag..


Hemkommen från Uppsala,så blev jag inringd till min bror som råkat ut för näsblödning av det värsta slaget,kollade med rådgivningen,åk till akuten var rådet,oki in till Gävle sjukhus,där dom etsade ett blodkärl,,hemma igen efter drygt 2 timmar.Vad skulle det bli i matväg,en snabbis.Snittade en grov korv på längden,fyllde i västerbottenost grönoliv pasta,syltad paprika och senap,in i ugnen tillsammans med lite pommes..På tallriken sen lite tomat,isbergs och på korven hackad gurka..detta fick sällskap ner av en öl och musikhjälpen på plattan.

12-17

5 Comments on “Snabbmat idag..

 1. Hoppas brorsans näsa håller sej lugn nu..
  Fylld frukostkorv gjorde man ofta när barnen var små….men det var lite annat än det du fyllde med idag.
  Kram

 2. Min Bert råkade ut för nån sånt för ett par tre månader. Vi äkte in till lasarettet och han blödde som bar den. Han blev också etsad i ett blodkärlet Han fick lära sig att doppa en tuss bomull i olja och stoppa i den i näsan. Det hjälpte rätt bra. Men det tog några dar tills att det gick över igen Men det hjälpte inte med detsamma. så nu har han alltid en liten frottèhandduk på kudden, så han kan stoppa det så fort som möjligt.

  Kram/Gilla

 3. Ojoj vilken bror pratar du om❤ Skönt att det gick att fixa till👍😘

 4. vad skönt att det gick bra med bror din
  du fixar alltid något gott i matväg, du är duktig på idèer
  en fin lördagskväll till dig och en skön söndag
  kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s