Vintern kom med besked..


Rackarns vad det började snöa sent på em igår,har fortsatt en stor del av natten,här i Sunnersta ser det ut att ha kommit ca 16 cm nysnö,vinden har avtagit en del.Ni som ska ut på vägarna,ta det lugnt,ta god tid på er,,Bättre att komma lite senare,,än Aldrig..

Gissa vilka två som dansade ut i snön med ett stort leende på läpparna,Jo Loke och mamman…Hennes ord.Härligt med umgar som älskar snö lika mycket som sin mamma. Loke studsade upp ur sängen för att hjälpa till att skotta snö tillsammans med mig! känner sig busig.loke

8 Comments on “Vintern kom med besked..

 1. Jag är less på snö. Men visst unnar jag barnen den glädjen. Och det går inte komma ifrån att det är vackert. Men när det kanonsnöoväder är det inte kul. Halka är inte heller kul. När ni ändå är igång och skottar snö, du och barnbarnet, får ni gärna komma och skotta snön från min p-plats också, fniss! Kramis

 2. vad roligt för Loke och hans mamma 🙂 vi fick ett litet, tunt snötäcke nu i morse, det är liksom ”genomskinligt” så tunt är det
  kramar

 3. Hualigen vad det snöade igår kväll. Idag har det ju blåst kyliga vindar och just nu är det 7 minusgrader. Kollade på vädret nyss och tors och fredag kan det bli -19! På lördag kunde det komma mer snö. Gillas inte!
  Ha en bra kväll!
  Kram!

 4. Visst kan det vara härligt med snö! Men det är bäst att ta det lite försiktigt oavsett om man använder bilen eller apostlahästarna 🙂

 5. Ni får passa på att busa i snön efter skottandet 😉
  här kom det hagel och sen regn i gårkväll nu flyget det små nästan osynliga flingor.
  Jag gillar inte dina foton idag, tänker på min yngsta som är ute i trafiken i sthlm.

  Ha det fint,
  kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s