Det blev ”Goäta” även idag.


Jag hade lite tunna lövbiffar i frysen,jag tog fram dom igår för tining i kylskåpet över natten..Kryddade på dom med salt,grillkrydda och svartpeppar…Därefter lade jag på soltorkade tomater och en ostskiva,P1040425.JPGrullade ihop och fräste på dom hastigt i het panna.När rullarna svalnat så dom gick att hålla i,så lade jag på bitar av purjolök och lindade sen bacon om rullarna 2 skivor/rulle. Sedan in i ugnen 225* i ca 20 min..Lade sedan folie över formen sen ytterligare 10 min i ugnen..På tallriken sedan lite sallad,små tomater,gul paprika,pommes och lite Beasås..Finns bara ett att säga…Jäklar så gott det blev..Gav mig en klapp på axeln framför spegelnp1040426

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Veiken
  Jan 16, 2017 @ 02:18:53

  Goäta även idag??? Va!? Du har ju goäta varje dag, mästerkock som du är! Kram

  Svara

 2. Gilla
  Jan 15, 2017 @ 23:25:33

  Idag fyllde ”Gubben” år, så jag har inte haft tid att kommentera mera.

  Kram/Gilla

  Svara

 3. skåningen
  Jan 15, 2017 @ 22:45:18

  Det ser gott ut ! Du får en klapp på axeln av mej med .Kram !

  Svara

 4. surridurr
  Jan 15, 2017 @ 18:23:32

  Det låter verkligen som helt rätt maträtt för dig. Kul då man lyckas. Idag har jag ätit en helt vegetarisk rätt.
  Kramis

  Svara

 5. gunnardeckare
  Jan 15, 2017 @ 18:19:13

  Bra att du lagar bra mat till dig!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s