Tog en liten biltur idag.


Jag har en svåger ”Hasse” som jag besöker några gånger varje år,sist jag var dit möttes vi i grindhålet kan man säga,han var då på väg in till stan för att hämta hustrun..När jag satte mig i bilen och körde iväg,så hade jag inte något direkt mål..Men hamnade dock i Lövåsen,knackade på och kom in i fullt hus..Det var kalas på gång,Hasse hade fyllt 74 år,yngsta dottern hade fyllt 50 år..Så man kan säga att min timing var perfekt..Kaffe och smörgåstårta satt som en smäck…Och det roligaste av allt,det var att jag hade funnit ett gammalt kort i mitt källarförråd,en bild tagen runt sekelskiftet.På bilden en reslig vacker man militärklädd,,Hasses morfar,en bild som han aldrig hade sett.Kul att ge bilden som en present till honom…Vad som gjorde att jag styrde dit,ingen aning,men lyckat blev det.lovasen

9 Comments on “Tog en liten biltur idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s