Fann en till kniv..


Innan jag avslutade källarförrådsbesöket för idag,så kom det fram en till kniv.Denna kniv var det extra kul att få se igen,eftersom det var en liten kniv som jag har gjort själv. Hustrun fick den som present på sin födelsedag 1991..Skaftet är av syrenträd,ett träd som jag tog bort från tomten något år tidigare,men sparade på några bitar av trädet..kniv-10-vert

8 Comments on “Fann en till kniv..

  1. Vilket fint arbete du har gjort där. Hustrun måste ha blivit jätteglad över en sån fin present.
    Kram💕

  2. Jag skojade mest om knivarna. För jag vet hur glad Bert är åt sånt han ha gjort själv.. Klart du ska behålla dem själv.

    Kram/Gilla

  3. Om du har för många knivar av den sorten, så kan du ju skicka åtminstone en till min gubbe, för han är knivoman. Har faktiskt gjort nån själv också. Jag vet att han skulle bli glad. också. Dina knivar är jättefina.

    Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s