Mat idag..Fick en idé.


Tänkte på Makaronilåda,,kokade makaroner,,fräste på lite isterband och purjolök..Har ju gjort makaronilåda tidigare men med falukorv,,hade ingen sådan,,men korv som korv tänkte jag,,har ju isterband..Jag testar..Bottnade en eldfast form med makaroner,ovanpå sedan isterbandfräset och purjon..Vispade ihop 3 ägg med 4 dl mjölk och 1 tsk salt.som jag slog över,,toppade med lite riven ost..Satte ugnen på 200*.Formen står nu i ca 30-35 min. Ska bli spännande att smaka på anrättningen när det blir klart..page

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Mat idag..Fick en idé.”

  1. Det blev nog alla tiders tror jag. Nu vart JAG sugen på en sån makaronilåda. Ska jag behöva åka o köpa isterband ba för du frestade. Hmmm

  2. Det där blir säkert toppengott, om man gillar isterband och det gör ju jag. Makaronipudding brukar jag göra med lök och bacon också gott…
    Kramar♥♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s