Med lite pyssel,blev det mat..


Kollade i skåpet vad som fanns,2 bitar fläsksnitzel,4 skivor salami,en bit fetaost,en liten skål med den kalla goda såsen,lite champinjoner…Jaha vad kan det bli av detta..Oki jag gör rullar,,fram med ett paket bacon också..Bankade ut fläsket en aning,salt o svartpeppar 2 skivor salami på varje bit,fetaost och svampen på sen..Lite timjan,sen rullade jag ihop allt och lindade bacon omkring..Brynte på runt om,sen in i ugnen 225* i 15 min.Efter dessa 15 min så täckte jag köttet med folie,satte in lite pommes,satte timern på 20 min.Förberedde tallriken med lite isbergs,spetspaprika och lite olika små tomater,sen slappnade jag av vid datorn…Pling sa klockan,,lade upp på tallriken och klickade på min supergoda kalla sås..Och kan du tänka,,det fanns ett glas kvar av den goda röda, Italienaren,, Castelforte.Parziale Appassimento…Sitter fortfarande och slickar mig om munnen fast det snart är en timme sen jag åt…2-16

5 Comments on “Med lite pyssel,blev det mat..

  1. Jag har nyss ätit ett par goda knäckemackor med vitmögel ost på. Så jag är inte hungrig så här dags. Men ditt förslag till mat lät inte dumt alls.

    Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s