Blev mat idag å..


Jag gjorde det väldigt enkelt för mig idag,,pölsa har jag inte ätit på många år..Hade blivit rekomenderad att köpa Delsbo´shark´s pölsa..Oki jag provar,bara att värma,samt koka lite potatis..Nemas Problemas..Rödbeta blev tillbehör…Innehållsdeklaration nedan.

Ingredienser: Vatten, Nöthjärta, Griskött, Fettfläsk, Nötlever, Korngryn, Koksalt, Lök, Kryddor, Druvsocker.  Antioxidationsmedel; Askorbinsyra ..Kötthalt 31% Fetthalt 14%Näringsvärde per 100g…Energi: 633KJ ( 151Kcal )..Fett: 13g ( Varav mättat fett 5g )
Kolhydrat: 2,4g ( varav 0g sockerart )..Protein: 7,4g..Salt: 1,9g

                                      Vi jobbar endast med svenska köttråvaror!flagga2-28

5 Comments on “Blev mat idag å..

 1. Här är en till som inte ätit pölsa på evigheter. Jag kommer inte ens ihåg hur det smakade.

  Kram/Gilla

 2. Fy fasen vilka ingredienser; och vilken färg det blev på smeten!
  Påminner lite om ….. nä, dä kan ja int ens skriva.

 3. som barn älskade jag pölsa 🙂
  jag måste bara skriva och berätta att jag också har testa sötpotatis nu, det var gott, det var ungefär som att äta efterrätt som mat 🙂 om du förstår vad jag menar
  kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s