Blev mat å mitt i sporten.


Trots att det var en hel del sport på Tv så hann jag med att laga lite mat ändå..Hade planerat redan igår vad det skulle bli,,saknade dock några ingredienser.Så efter melodikrysset,iväg till coop för att handla det som saknades..sen blev det Tv sport, igen,mellan varven förberedde jag det som jag skulle laga till,,skära till,måtta upp etc. Mera sport,,gick inget vidare för oss..Tog en kall på balkongen i den sköna solen..På bänken låg nu alla ingredienser väl förberedda för tillagning,,tur man har flera stekpannor.Det skulle bli en kycklinglevergryta med svamp och bacon,,blev en rejäl laddning,blir 3 lådor också..Kokade lite färsk pasta till ,lite grönt och en röd spanjor i glaset,Castillo de Anna , 2015 inte helt fel..Smakade riktigt bra.3.11

Receptet se nedan,,använde lite Maizena redning för att få det lite krämigare..Kycklinglevergryta.jpg

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Blev mat å mitt i sporten.”

  1. Fniss, läser med glädje om dina måltider. Men just den här gången gick det i kras för just mig. Lever. Nej aldrig i livet. Svamp – nix. Bacon – nej, helst inte. Men jag förstår att du tycker det här är supergott och då gratulerar jag dig till en lyckad måltid. Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s