Save The Last Dance For Me.


En låt som vi hörde för första gången 1960,melodin har sedan spelats in av nästan hur många artister som helst..Här kommer jag att presentera 4 olika versioner.Vi får höra originalet från 1960 med The Drifters,sen Chuck Berry från 1970,sen Bruce Willis från 1989,sen avslutar vi med den svenska versionen från tidigt -60 tal med Towa Carson.
Save the last.1 klicka på bilderna 

Save the last.2

Save the last.3Save the last.4

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “Save The Last Dance For Me.”

  1. Bruce’s inlägg var ”tyvärr inte tillgängligt” jag visste inte att han kunde sjunga! Towa hade jag aldrig hört så det var kul, men jag tänker mest på min storebror när jag hlr den låten…

    Vi fick soligt och fint framåt kvällningen.

    Kram

  2. Jag minns det första jag såg Bruce Willis i – serien ”Par i brott” hette den (som jag till slut lyckades värka fram 😉 ). Där sjöng han en hel del och jag vet att jag gillade både honom och hans röst då 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s