Det blev Snabbmat idag.


Idag på Em så var jag ute på jakt..SIF - CopyMed en gammal bild tagen 1952 där Skutskärs If´s bandylag var fotograferade,,jag kunde bara identifiera 2 gubbar av 17.Så jag åkte hem till en spelare som var med 1959 när Skutskär blev Svenska mästare,för att få hjälp att namna de övriga..Han kände igen ytterligare 8 så nu har jag namn på 10 av killarna..Jag jagar vidare.

När jag kom hem så hade klockan tickat iväg rejält,,så det fick bli snabbmat..Då blir det hamburgare med bröd.Jag stekte 2 st 90 grammare,med lite tillbehör så blev det riktigt gott..För att sätta lite guldkant så hade jag en Sydafrikan i glaset Lyngrove,,inte så dum faktiskt,tror det var första gången jag provade den..3-horz

Tidigare vid lunchtid var jag in till stan,på hemväg straxt utanför Gävle på ett hygge så fick jag syn på en Vildsvinssugga med kultingar,han räkna till 5 stycken små,som hade bråttom att hänga med mamman.Lånade en bild på nätetVildsvin

4 Comments on “Det blev Snabbmat idag.

 1. Dom pyttesmå vildsvins barnen är ju söta, men som stora vill man då inte möta dom i skogen.
  Hamburgare är gott, det åt jag igår när gubben var ute på sitt håll med gamla jobbgänget….
  Kram♥

 2. Rolig bild på bandylaget, ser ut som kalsongreklam.

  Jag åt också hamburgare i dag, eller qournburgare som jag hade i frysen sen sonen skulle kommit, han äter inte kött, men han kom ju inte så då äter jag de istället. Jag la de på rågbröd och förstås lite grönsaket och ost på.

  Men menar du att mamma vildsvin tar ut sina små mitt på ljusan dagen? Jag önskar jag fick se några, men här ser jag bara spåren där de bökat i skogen.

  Ja nu är det ännu en avig här hemma, men det löser sej ju ändå med resan så han kan fortsätta med avigheterna;)

  Kram

 3. Jadu dom grisarna är inte roliga. De hör inte ens hemma här. Fast dom kan ju inte rå för att puckon till människor här tagit hit dem för att rikmansherrar här ska få nöjet att skjuta dem. Nu vill jägare ofta inte skjuta dem för det krävs för mycket av jägaren. Människan ska helt enkelt inte få manipulera med vår fauna.
  Men jag som normalt inte alls gillar viltkött tycker det kan vara väldigt gott med vildsvinsstek om det tillagas på rätt sätt.
  Lite nyfiken på hur långt upp i landet de kan klara sig. En strängare vinter med ordentligt snödjup klarar de ju inte.
  Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s