Det blev en fin dag..


Denna dagen som började lite grått övergick snart till en vacker fin dag,blev en stund på balkongen på Em..Kl är nu 18:30 och jag intar min middag på balkongen graderna just nu +16,3 skönt när man sitter i lä..Mat idag blev fläskytterfilé i ugnen,den med cremefraice,grädde och sambaloelek,en rätt som är så jädrans god,denna gång med lite grönt och ris..Blir en gammal goding med Charley Pride som du känner igen. 4.3

4 Comments on “Det blev en fin dag..

  1. Det var en riktigt fin dag här också, jag sneglade längtansfullt mot altanen men jobbet kallade…..
    Kram

  2. Såg väldigt gott ut det där! Och väldigt gott att kunna äta ute på balkongen också 🙂

    Låten kände jag dock inte igen…

  3. Tack för den godingen. Det var länge sedan jag hörde den. Nostalgi…… Vi körde den mest med Jim Reeves tror jag.
    Sitter på min balkong, 28 grader varmt och klockan är 9 på morgonen. Ni sover nog som grisar i gamla Svedala. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s