Deck of Cards..


Undrar om denna rubriken skakar liv i några minnen..Det är titeln på en ”Pratlåt” skriven 1948 av T.Texas Tyler,som även gav ut den på skiva samma år..Wink Martindale, gav ut den 1959,det är hans version som nådde högst på listorna världen över,så även här hos oss.2001 kom den i en svensk version,översatt och framförd av Alf Robertson.

T Texas Tyler         Wink Martindale          Alf Robertson
klicka på namnen här ovan.Deck 4

Blev lite mat även idag,,jag hoppade lunchen idag,var ute på vift..Men väl hemkommen så grillade jag 2 st Carréskivor,kryddade med salt,svartpeppar,timjan och penslade med japansk soya,i ugnen hade jag sötpotatis som jag skurit i stavar..På tallriken blev det lite småtomater,broccoli och beasås..Blir samma i morgon.4.6

 

3 Comments on “Deck of Cards..

  1. Den har jag inte hört förr, vad jag kan komma ihåg, men Alf Robertsson känner jag till ialla fall…

    Ha en fin fredag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s