Min bloggstart 19-6-2008.


Den 19 Juni 2008 skrev jag mina första inlägg som egen bloggare.Min hustru som nyss kommit hem från sjukhuset efter ett lårbensbrott,var oförmögen att sköta sysslorna i köket..Jag blev därför den som trots ringa kunskap om matlagning,skulle vara kocken i huset.Mitt första riktiga försök vid spisen blev ingen höjdare,(hustruns ord),och jag måste hålla med..Vad det blev kommer jag inte ihåg,,passar nog inte in i Missar man minns.

StevieInlägget resulterade i 1 kommentar,och därmed kom Stevie att bli min förste bloggkamrat,hans inlägg var daterat 22/6 2008. Stevie finns inte längre kvar i livet han avled 2014 om jag minns rätt.R:I:P.

Godmorgon Hebbe! mat skal lagas på spisen,
inte i micron, ty det blir inte det samma.
Mat som lagas i micro tappar i smak!                              
Kram  Stevie

Sen har skaran av bloggkamrater vuxit,,och gör så än,,Tack alla.

7 Comments on “Min bloggstart 19-6-2008.

 1. Jag kommer ihåg Stevie, vi kommenterade ibland hos varandra. Du har bloggat länge. Jag började blogga Mars 2008 på Metrobloggen, sen har ju jag bytt bloggar mellan varven..** från början var det helt fantastiskt och så mycket vänner man fick. Den första som kommenterade var Stattinskan, sen rullade det på….
  Ruskväder idag
  Kram o ha det gott♥

 2. Mitt första riktiga blogginlägg skrev jag den 6 januari 2015. Det var 6st som kommenterade det inlägget och en av dom var faktiskt Ama de Casa.
  Då har du ju hållit på några år längre än jag. Tänk så många nya vänner man fått tack vare bloggen. Helt underbart!
  Tack för att du fortsätter att blogga!
  Kram!!!

 3. Han hade ju så rätt Stevie…
  jag minns inte riktigt vilken dag jag skrev mitt första inlägg, men det var på hösten 06 någon gång, på zoomin, det finns inte kvar längre tyvärr., jag har en eller två följare sen den tiden kvar!

  vilket roligt minne från resan,. hade Einar dålig koll på din ålder eller var det hel eller halv bussbiljett som fick honom att säga så?

  ha en fin dag,
  kram

 4. Då har du hållit på nästan ett år längre än jag. 16:e april 2009 skrev jag mitt första inlägg på metrobloggen. Den är ju borta nu, men finns sparad här hemma för att eventuellt återupplivas nån gång när ”vi” (läs Anders) orkar ta tag i det 🙂

  Grattis till alla bloggår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s