Hemma i vardagen igen,snart.


Hemma nu efter en vecka i Sunnersta med härliga familjen..Kollade skafferiet,jo nog behövde jag fylla på,handling nästa steg..Funderade på vad jag ska hitta på för kulinariskt till middag..Hade ju den kokta skinkan i kylen,den tar jag och fixar en Cordon bleu på mitt vis,två skivor av skinkan med rökt skinka och ost imellan,,dubbelpanera och 15 min i ugnen 200*..Jag tänkte ha potatis till,men inte som vanligt,,jag skulle fixa potatisrosor.Skar potatis i tunna skivor med mandolinen,som jag sedan blandade med lie olivolja,salt,svartpeppar,timjan och riven ost..Tog fram min muffinsform,fyllde där med potatisgrejset..In i ugnen 200* i 40 min,efter 25 min satte jag in formen  med köttet..Öppnade under tiden en flaska rött,,förberedde tallriken med lite tomat,,Aj potatisen fick nog 5 min för lång ugnstid,men smaken satt där,blev lite bea också..4.17

Smakade jättebra ändå. 

En låt med paret Thomas Maguire & Fhiona Ennis..Ett Irländskt par som är mycket Country…Hänger du kvar så följer fler goa Irländska artister..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Hemma i vardagen igen,snart.”

  1. Det ser gott ut, potatis kan man variera på många sätt…men räckte det med 15 minuter i ugn för köttet? Eller var skinkan tillagad redan innan?
    Det vinet har jag inte testat…kanske dags!

    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s