Det är dyrt på Cypern…


Detta får jag höra rätt ofta,,mest av dom som aldrig varit där,,ibland lyder frågan,,Är det dyrt på Cypern.Jag brukar svara nja,,,det beror på vad du handlar.Idag var jag till Paralimni grannstaden till Ayia Napa för att fylla upp kylen lite.Jag har här nedan redovisat vad jag handlade och vad jag betalade,,sedan räknat om till vår valuta..Sedan kan ni tycka till om det är dyrt eller inte..P1060029 - Copy

5 Comments on “Det är dyrt på Cypern…

 1. det är inte dyrare än här i alla fall och mat måste vi ju ha var vi än befinner oss
  Sv: då är du ju en riktig kändis där som har en egen drink också 🙂
  kramar

 2. Slutsumman skulle nog bli ungefär samma skulle jag tro beroende på vad man väljer för märke på varorna.
  Kram o ha det gott♥

 3. Det verkar vara ungefär samma priser som här…något kanske är lite dyrare och något lite billigare…
  Jag är lite avundsjuk på dej som är i värmen, här är det snö, regn och sol omvartannat…alltså inget väder att vara ute i

  Kram

 4. Inte dyrt alls! 🙂 Och speciellt halloumin var prisvärd. Här har jag – till slut! – hittat en ”billig” halloumi och den går lös på 3,50 euro för ett paket. Förr var det till att punga ut 5 euro i den skandinaviska affären… Men en förklaring är väl sannolikt att det är en grekisk ost 🙂

  Ha det fortsatt toppenbra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s