Fredag 28/4 Cypern.


Detta är den varmaste dagen än så länge,,pratade med en bekant som varit här sen september,hon ska åka hem till Sverige idag,taskigt sa hon,varmaste dagen på hela året nu,och så ska man åka hem..Åkte runt lite på fm,körde upp till Kockines där jag har goda vänner boende,blev fika och lite surr..Dottern i huset,en av dom,goa Eleni ville jag skulle ta en bild på henne med morfar..Tog även en bild från deras altan med vy över Ayia Napa..Nere på byn fotade jag en av familjens tre pubar,där pågår arbete inför öppning som blir om ett par veckor..Bouganvillan är en växt som jag aldrig kan se för mycket av,kallas ju även ”Trillingblomman”..Cypern 7

3 Comments on “Fredag 28/4 Cypern.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s