Körde till Xylophagou idag.


Tidigt i morse körde jag till grannstaden Xylophgou för att kolla om Antonis var hemma,vilket han inte var,,så det blev en kaffe tillsammansmed hans fru,blev inte så mycket pratat då hon är lite dålig på engelska.I grannhuset rustades det för bröllopp senare idagCypern 10.Fick veta att Antonis jobbade och var..Så jag tackade för kaffet och körde tillbaka till Ayia Napa,där Tonis jobbade,samma ställe som förra året Calisto Blue Village..Han sköter baren där,säger bara ”Puh” ett hotell med mer än 350 rum nästan fyllt med ryssar,All Inclusiv,,då finns inte mycket utrymme för avslappning,,vitt vin och öl langades över disken i en strid ström.Jag kom dit ganska tidigt medan Tonis ställde i ordning allt inför den kommande anhopningen av törstiga ryssar..Så vi kunde prata med varandra en god stund,,när gästerna hopade sig då gick jag.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Körde till Xylophagou idag.”

  1. hej, nu har jag läst ikapp 🙂 du verkar ha det bra därborta, hur går det med din mobil? otur att den skulle lägga av när du inte är i Sverige
    här har vi haft en hyfsat bra dag, inte så varmt som hos dig förstås men lagom för oss så här i vårtider
    ha det fortsatt bra
    kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s