Fick en del uträttat på Fm.


Det var lite glest med grönsaker i skåpet idag,,så det blev en tur in till stan och Lid´l,där har dom grönt av bra kvalitet..Fyllde även på korv och ostförrådet,kan bli norrland till kommande vecka…VäskaHittade även en perfekt resväska som passade mig precis,min gamla tunga har ju 24 år´s resande i handtaget,den får gå i pension nu…Svängde in till en kamrat i Mårtsbo,DSC_0225bara frun och lilla vovven hemma.Fikade och surrade en stund,,mötte kamraten sedan när jag körde hemåt..Nu hade det blivit dags för lite lunch,kokade en potatis och stekte på två små ryggbitar av Kolja,blev lite grönt och rhode island sås också på tallriken..6.8Tror jag ska köra ner till Uppsala på eftermiddagen,och Snooza lite innan jag kör mot norr,nu till veckan..

8 Comments on “Fick en del uträttat på Fm.

 1. Har liknande resväska, fast inte köpt på Lid´l. Lätt. Lätt att dra. För min del blev det varken lunch eller middag, men det blir det aldrig på fredagar.
  Sommar i Lappland tycker jag är så häftigt då man kan bada i sjöar, simma och titta upp på spetsiga fjäll med snö. Fast besvärligt att vandra så länge man inte befinner sig över trädgränsen, pga mygg/knott.
  Kramis

 2. Bra väska…vi slängde lite avundsjuka blickar på liknande under islandsresan. Verkar praktiskt att hjulen snurrar pt alla håll.

  Snooza ordentligt nu så du klarar dej nån vecka uppe i norr.

  Kram

 3. Nuförtiden är det ju väldigt bra att ha lättviktsväskor. Jag tror att den vi slängde häromsistens vägde typ 7 kg bara väskan… Inte så smart nu när lågprisflygen är så stränga med vikten.
  Maten såg som vanligt väldigt god ut 🙂

 4. Det låter som en bra förmiddag. Fisklunch blev det här också med stekt laxfilé och färskpotatis. Vilken bra idé med att åka och snooza så du klarar dig nån vecka..**
  Kramar♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s