Det blev en pudding..


När jag funderade på mat idag,så hade jag i skåpet en liten frp Zeta Kidneybönor,kan det vara något,kort datum var det också..Makaroner var det länge sedan jag hade..Oki jag totade ihop ett recept,,försöker laga till 2 portioner..Så här blev det…Makarnilåda

När anrättningen hamnade på tallriken så såg det ut som såhär..Inte så pjåkigt..6.12

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Det blev en pudding..”

  1. Gott med makaronipudding, jag brukar ha det ibland, fast bönor skulle jag inte ha i min,haha….
    Du skrev att det var tårvarning på skolavslutningen. På mig är det inte bara varning, det svämmar oftast över, det är ju så fint och känslosamt med fina uppklädda barn som står där så allvarsamma men ändå glittrar glädjen igenom över stundande sommarlov…
    Kramar♥

  2. Såg väldans gott ut det där! Själv har jag nog inte ätit makaronipudding sen jag gick i skolan (ett liiitet tag sen), men då var det en (av få) favoriter 🙂

  3. Hej där ser gott ut, själv håller vi på att packa och ska flytta ju, så sonen har packat det mesta jag behöver för att laga mat hahaha, i dag blev det därför pannkaka men jag hittade inte mjölet… han hade packat ner det fick låna av grannen och gjorde fel i receptet helt tokigt är stressad och sjuk ju. Men till slut gick det bra och dom bästa pannkakorna hittils hahahaha :Ha det kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s