Himlen var öppen..


Rackarns så det regnade här i Sunnersta i morse,ibland hårt,ibland lite mjukare,men blött var det hur som helst..Loke och jag körde lite läsövningar,han har bestämt att läsa 5 kapitel idag,vartannat kapitel läser han högt för mig,,högläsning är ingen höjdare tycker han,,men jag tror att han behöver höra hur han läser,samt att jag kommer med en kommentar ibland..Just nu sitter båda vid sina datorer,sen någon timme,jag har knåpat ihop ett par armband,,riktigt kul.Det har blivit 3 stycken,till nu.Armband

Armbandet underst är samma,det funkar bra att vända på.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Himlen var öppen..”

 1. Det regnade som fasen här också på morgonen sen har det skurat lite av o till under dan.
  Klassiskt sommarväder 😉👍
  Kram💕

 2. Men nu ser jag ju…det är olika mönster på armbanden, så fint 🙂
  Det är nog väldans nyttigt att läsa högt, vikken vra överenskommelse ni har, du och Loke

  Kram

 3. Härligt med högläzning-. Det brukar vara jag, som åker på det. Jag har ju skrivit ner alla våra resor i dagboksnteckningar. Ibland blir det jag som läser ut dem f0r Bert.

  Men vi råkade ut för elavbrott i veckan mitt i en fin serie om Drottning Viktoria, Elen gick i hela huset, så min dator fick fnatt och ville inte vakna till liv utan jag fick skaffa hjälp utifrån. Nu funkar den igen. Så jag har inte fått nån hjälp förrän idag på grund agMidspmmar och helgdagen.

  Nåt gale r det ändå, för jag får felmarkeringar på allt vad jag skriver.

  Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s