Förmiddagen utnött.


Ja så kan man väl säga,nu när klockan är närmare ett..Barnen vaknade runt kl 09..då var jag sedan länge färdigfikad och färdigbloggad,(dagens fakta).Det har blivit en hel del data för oss alla tre på morgonen..Men i skrivande stund,kollar Moa på Maindcraft,tror jag det heter.Lunchen avklarad..Loke sitter vid sin dator och spelar,han pratar engelska hör jag..Tidigare har han läst lite i boken han håller på med,”Glasbarnen”.Han har även skrivit i sin sommardagbok,jag tror han ligger någon dag efter..Själv pysslar jag med släktforskning,det finns alltid något nytt att upptäcka..P1060758

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Förmiddagen utnött.”

 1. Full aktivitet i Sunnersta, vad kul med Lokes dagbok, det är ju nästan som ditt bloggande 😉
  Det var roligt med släktforskningen, när jag blir pensionär ska jag ta upp det på riktigt.
  kram

 2. Det verkar flyta på bra för er. Var och en pysslar med sånt som gillas eller behöver göras. Nu antar jag att ni sover hela högen..😴😴😴
  Kram💞

 3. Tack för din kommentar ang Linda Gayle Lewis. Detta visste jag inte så det kommer in ett inlägg 19.00 ang detta. Vad roligt att du är och träffar dina barnbarn. Så kreativa dom är. Eller är du hos dom?

  Ha det bra
  kram
  Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s