Söndag,Hände det nåt?


Jo men visst,körde till Eskön på förmiddagen,,där var det aktiviteter på gång, systerdottern Lotta målade det lilla huset över gråvattenfiltret..Tony strök det nya grundet med kallasfalt (fuktspärr).Ser jättebra ut,snart kan han återfylla runt grunden..page3

På vägen hem från Eskön stannade jag till i stan för att handla lite på Lid´l.Väl hemma lade jag 2 skivor carré i marinad,en marinad gjord på gehör,,där blev olivolja,salt,peppar,grillkrydda,grillolja,soya och timjan..Där fick carrén gona sig till det blev grilltime,om några timmar..Fixade in en potatisgratäng som gick in i ugnen..Grillade sedan köttet..När det sen blev ätdags så blev det lite tomat och kinakål på tallriken tillsammans med carrén och gratängen som hade fått vara lite krämigare,får bli så nästa gång..Köttet var det möraste jag ätit på länge..Gott Sörru.7.2

3 Comments on “Söndag,Hände det nåt?

  1. ojoj vad det jobbas där ute….
    Det gäller att välja rätt potatis till gratängen….men vilken? Haha

    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s