En ganska fin dag,blev det..


Det blev som det brukar fikade med mina bröder kl 09,blev lite surr också..Sen var det lugnt fram till lunch,P1060845då stekte jag lite champinjoner,stekte lite potatis,sen lite tomat och fetaost..Smakade bra.

På em blev det en fika hos en kompis nere vid Bodaån,,där var det full fart,han var i färd med att måla huset,blir fint..

Hade en fläskytterfilé som jag lade i en marinad,som jag gjorde på gehör.

Beställde även lite ny paracord,denna gång i de färger jag har planerat för mitt nästa objekt..ParaJag gjorde ett prov med andra färger,testade om tekniken funkar,och det ser ganska bra ut,riktigt nöjd med resultatet.

Mitt färgval till det blivande armbandet är gjort av en speciell anledning,,som jag tänker hålla för mig själv,till jag är klar med denna lite hemlighetsfulla objekt..sameflaggaDe färger jag kommer att använda är dessa som syns i bilden här intill,färvalet kan ge viss ledtråd,vart mina tankar har vandrat..

Sen blev det dags för lite mat,,grillade lite fläskytterfilé och ett par champinjoner.På tallriken sen blev det potatisklyftor,tomat,broccoli och beasås,inte så tokigt smakade riktigt bra…7.5

Fick en bild på mobilen från sonen,han har ju börjat sin semester denna veckan,han och barnen var i Kista och käkade Sushi,på   http://zanrestaurang.se/en/ Sushi  Därefter åkte dom på en utflykt till Skokloster..1280px-Skokloster_fasad_2013b

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “En ganska fin dag,blev det..”

 1. Hmmm… det ser ut som den samiska flaggan, men jag saknar ringen och färgerna kommer i fel ordning….. så jag går bet. Jag får väl utrusta mig med tålamod! Kram

 2. En trevlig fredagstradition med frukosten i brödernas sällskap.
  Alltså….färgerna, det har något med sport att göra…väl? Är det färgerna för Lokes lag?
  Eller Ormsjös färger? (minnet tog slut, men visst heter din by så?) Hur kan kom-i-håget bara försvinna så där?

  Mysigt att sonen och barnen uppdaterar dej med sina äventyr….de saknade nog ditt sällskap.

  God mat som vanligt…

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s