Tror jag hittat rätt nu..


Nu tror jag att jag funnit tekniken,för armbandet jag planerade..Jag tycker det blev fint,är ju lite symbolvärde i armbandet.Har haft Sameflaggan i tankarna.Para1Varför  och varifrån har jag nu fått denna idé,samflagganjo släktforskningen har ju lockat fram många ”Aha” upplevelser och tankar.Att farfar hade en gnutta samisk anknytning har jag känt till..Nu visar det sig att farfars båda farföräldrar var samer..IMG

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Tror jag hittat rätt nu..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s