Åter till vardagen..


Så var denna Lapplandsvecka till ända,ömsom sol och regn,,innan jag åkte mot söder så tömde jag 43 mm ur regnmätaren..Men trots regnet hade vi mysiga dagar.Sonen och barnen kom upp och förgyllde tillvaron både för mig och för dom själva.Juli2

Vi var på Avaträskdagen,handlade rökt fläsk och tunnbröd,fikade och surrade lite med släkt o vänner..Det lilla huset på bilden,,där bodde en av mina farbröder Elias till han avled 1975,huset verkar vara ganska välvårdar av den som äger det idag..Juli1

Sen hade vi en del olika aktiviteter för oss,eller oss,mest barnen,som provade på att fiska,men nappade,nä inte en enda gång..Pilbågeskytte är också kul..Ormsjön är en rätt stor sjö,på bilden ser man Månsberget där i fjärran.Vägsnutten i bild är sista kilometern innan stugan,björkslyn smeker  bilen när man passerar..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Åter till vardagen..”

  1. Vilken härlig vecka ni haft, tänker att barnen har haft fullt upp och fått ett och annat minne att plocka fram som vuxna….
    Ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s