Blev grillat på eftermiddagen.


Fläckvis lite blått på eftermiddagshimlen,solen kikade fram,korta ögonblick..Så i mitt huvud,var de små grå inne på grillning..Oki jag marinerade några kycklininnerfiléer,lite på gehör,(olja,lök,grillolja,salt och peppar)..Klyftpotatis in i ugnen,grillen igång.Rörde ihop min kalla sås..Laddade tallriken med lite isbergs och minitomat,blev lite jalapenos också.Hade lite rött kvar,blev ett glas,smakade alldeles utmärkt…7.19.

Jag satt ute på balkongen när jag åt,,i örat hade jag en skön countrylåt som framfördes av Jamey Johnson,,”Give It Away”..klicka på bilden.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Blev grillat på eftermiddagen.”

  1. Gjorde du helt rätt i .Personligen hoppar jag över så mycket lagad mat, som du vet. Pommes äter jag i princip aldrig, Grillad köttbit lockar mig inte heller. Det här är absolut INGEN KRITIK emot din matlagning. Absolut inte. Massor av folk älskar din mat. Så fortsätt så.
    Men jag funderar över vad jag ska äta för att må bra? I kötträttsväg är det endast kyckling och kanske fisk som fungerar för mig.

  2. Sol, god mat, gott i glaset och god musik….vad kan man mer önska av en vanlig vardagseftermiddag?
    Du har nog rätt….intelligensbefriad eller hjärndöd, eller kanske bara helt avsaknad av respekt för andra och andras saker.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s