Söndag i hemmets lugna vrå..


Ja så kan man säga om min söndag,lugn o skön,knyter ett nytt paracordband..Lyssnar på min favoritmusik..Bestämde tidigt att det blir grillat idag..Tog fram en nötbit för tining, blandade ihop min ”Gehörmarinad”blir aldrig densamma från gång till gång..Lade i nötbiten i påsen och lade den sen i diskhon fylld med kallvatten.Masserade påsen med jämna mellanrum.Ute var det nästansol,så det blev balkonghäng,grillen laddad en spanjack i glaset,tallriken laddad med gul paprika isbergs och potatisklyftor,nötbiten och den fantastiska Hebbesåsen..Gissa om jag mår som en kung.Ett  nytt armband knöt jag på förmiddagen,riktigt fint tycker jag..Fick några bilder från familjen som nu semestrar i Norge,tillsammans med sina goda vänner i Sandefjord.Verkar bli både bad och lek.Gissar att dom också mår jättebra..23-7

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Söndag i hemmets lugna vrå..”

  1. En toppendag för dej med andra ord…jättesnyggt armband….igen 😉
    Roligt att Vincent är så glad i dej att han ropar när han ser dej…härligt att vara eftertraktad av de små.
    Då har du att göra de regniga dagarna där uppe….jag tror att de kryss om finns i min tidning kan ha samma konstruktör som Allers använder sej av.

    kram

  2. Får man grilla på balkongen hos dig? Får man inte göra här förutom om man har el- eller gasolgrill. Har elgrill som jag emellanåt använder på balkongen. Men idag var det helt enkelt för varmt för att alls kunna vara där.
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s