Eskön & Brännö.


Jag tog en tur till Eskön på förmiddagen,småregnade när jag åkte,innan jag var framme hade storpappa däruppe öppnat ett par dammluckor till,regnade rejält..Jag var ju dit i helgen som var,då var Tony igång på bygget (Bild1).Det hade hänt en hel del under veckan,nu hade taket kommit på plats,,skönt med tanke på rådande väder..Eskön-Bygge4

Fick även några bilder från familjen som åkte från Sandefjord i morse,färjade från Sandefjord till Strömstad,därifrån körde dom mot Göteborg och Brännö.Den lilla kanoten fick åka på taket..Sedan blev familjen upphämtade av Erikas bror med båt för vidare färd mot Brännö..Lita annat underlag där än i Sandefjord,(bild1) där rullade kanotvagnen betydligt lättare,syns tydligt på Lokes ansiktsuttryck..Men dom hade i alla fall väder..Hoppas det blir några fina dagar på Bästkusten..Brännö5

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Eskön & Brännö.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s