Blev en tur till Eskön på Fm.


Bygget går framåt för Tony o Lottas utbyggnad av stugan..Tony var i färd med att köra till stan,det var taktegel och panel som han behövde.Panelen är väl inte en av de vanliga i dagsläget,men hoppas han får tag på likadan som den gamla..Eskön12Eskön13

Även i stugan intill var det aktivitet på gång Binge var i färd med att åtgärda ytterdörren som hängt sig en aning,blev lite svår att stänga,,var lite glapp i det övre gångjärnet,med lite kraftigare skruvar som drog lite bättre ordnade det sig..Eskön14Eskön15

Medans Binge fixade dörren satte syster Yster på kaffepannan,så det blev en fika och lite surr,,syrran försökte lära mig ”Snapchat” tror inte hon lyckades så bra,,kan kanske bero på att jag var lite trög..Hon gillade mitt svart/orange paracordarmband,,så jag plockade fram min lilla låda så fick hon välja ett ur min samling.Roligt att ge när det gläder mottagaren.Såg när jag kom hem att hon skrivit på Fb och lagt ut en bild,,Kul.Para6 Bibbi

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev en tur till Eskön på Fm.”

  1. Det var jättesnyggt så jag förstår att hon bkev glad och ville visa hela världen…eller ja, fb-världen iallafall.

    Jag skrattade gott åt det du berättade im Mårtsboslim, den hade jag inte hört den…jag har en annan som jag berättar en annan dag 😉
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s