Gammalt & Nytt


Tänker tillbaka till 1967,Anna Lena Löfgren hade då en långkörare på svensktoppen, ingen har väl missat ”Lyckliga Gatan” utav oss som var med när det begav sig.  

Anna Lena

En lite poppigare version har Nisse Hellberg gjort av denna gamla hitlåt,,han har fått till ett riktigt  skönt gung i kompet..Nisse Hellberg

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

8 reaktioner till “Gammalt & Nytt”

 1. Jo, jag minns tom när Francoise Hardy sjöng ”La Maison où j’ai grandi ”. Kommer ihåg att jag sa till min fransklärare på högstadiet att det skulle bli en svensk hit framöver. Så rätt jag hade 🙂

 2. Visst minns jag Anna-Lena, hon bodde väl inte alltför långt ifrån dej? Har för mej att hon levde med någon av brorsans bekanta runt Sandviken, Lööv…Benny kanske det var?! Men kan ha fel.
  Nisse Hellberg har gjort en hel del bra.
  Kram

 3. Visst minns jag Anna-Lena, hon bodde väl inte alltför långt ifrån dej? Har för mej att hon levde med någon av brorsans bekanta runt Sandviken, Lööv…Benny kanske det var?! Men kan ha fel.
  Nisse Hellberg har gjort en hel del bra.
  Kram

 4. Gomiddag denna soliga fredag. Båda versionerna har sin charm, nostalgin finns där med Anna-Lena Löfgren och Nisse Hellberg har sitt sköna gung i låten..
  Kram och ha det gott i Uppsala♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s