Blev lite mat också idag.


Ibland har man en rackarns tur,körde lite skåprens idag,,där fanns paprika röd o gul,soltorkade tomater,en gul lök,en frp kikärtor,en liten burk kokosmjölk och ca 1 dl av min kalla sås,hade även några bitar kvar av en dalakorv..Tänkte att något kan det väl bli av detta..Jag skar ner allt i mindre bitar,satte fart på stekpannan,fräste löken och paprikan i lite olivolja och flytande margarin,sen i med tomaterna,kikärtorna och kokosmjölken allt fick sen småputtra ett tag,saltade och pepprade  även lite timjan fick gå med..Tog fram den lilla skvätten av den kalla goa greksåsen,såg då en liten bit fetaost,oki den smulade jag också ner i pannan,avslutade med dalakorven skuren i små kuber lät allt stå på svag värme några minuter..På tallriken sen lite sallad,småtomater och lite gul o röd paprika…Säger bara,inte blev som jag trodde,nä en riktig höjdare blev det.Länge sen jag ätit något så gott..Ställer mig nu framför spegeln,klappar mig på axeln,o säger F-n det där gjorde du bra..9.9

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev lite mat också idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s