Vad blev det för mat??


Frågade barnen vad vi skulle äta idag,,Moa svarade snabbt,pasta o köttbullar,,stopp sa jag,,det hade vi ju igår,,javisst ja,replikerade hon..Loke svarade på samma fråga,,pizza.. Båda villa ha en som heter Vesuvio..jag hittade en som var grekisk,Saloniki,oki så fick det bli..Ringde och beställde av Ken´s i Gottsunda.Smakade riktigt bra.En kall Zlatopramen satt inte fel den heller..page 3

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Vad blev det för mat??”

  1. Barn är roliga med sina matförslag när man frågar, och när det gäller barnbarn så har man faktiskt lov att skämma bort dom med det dom gillar att äta..👍😉

  2. Makaroner och köttbullar blev mitt svar på samma fråga då jag var barn….jag är uppvuxen på antingen det, kykling eller filmjölk
    Det fanns ingen hämtpizza då minsann hihi
    Kram

  3. Någon gång ibland gott med hemköpt!
    När jag frågar mina barnbarn blir det alltid: pizza, köttbullar och makaroner, kyckling nuggets och pommes! Blir så trött för alla vill dessutom ha olika. Någon enstaka gång går jag med på någon skräpmat. Men oftast går det att komma överens med dem om hur jag kan tillaga bra mat med variation för att passa dem. Försöker se till att det ska räcka med två olika maträtter på familjemiddagarna. Men får barnbarnen bestämma skulle det troligen kunna bli så att jag ska laga minst 4 olika rätter……och det vägrar jag. Mina föräldrar lagade alltid två olika maträtter till middag och det accepterar jag också, men inte mer än två maträtter. Två av mina barn lagar också två olika maträtter jämt för att alla i familjen ska kunna äta maten. Släktdrag alltså

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s