Fredag 20/10 satt o gapade på Em.


Efter det att den täta dimman i morse blev bortsopad av solen,blev det en fin dag..Levererade 2 st Brynäsarmband..Hade sedan tid hos min tandläkare kl 15:00.Jag har några av framgaddarna som har lite mer rörlighet nu mot tidigare..Så idag skulle Annsofi (min underbara tandläkare) koppla ihop dessa framtänder så dom skulle få lite bättre stöd..Verkar som hon lyckades jättebra..Fram mot 18 tiden blev det matdags,,tänkte på maten häromdagen.Ungefär samma upplägg idag,kokade lite spagetti,som jag sedan rörde om med lite olivolja,,använde muffinsformen som förra gången,,rörde ner lite tomatsås i pastan,,som jag sedan lade ner i formen,tryckte ner en köttbulle i varje (köpta).Fyllde upp med pasta.Lite mer tomatsås sedan över toppade sedan med riven ost,in i ugnen 200* i ca 15 min..Lite gurka o tomat blev tillbehör.10.20

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Fredag 20/10 satt o gapade på Em.”

  1. Om jag hoppar över tomatsåsen så tror jag att jag skulle gilla den här maträtten. Ska jag absolt testa någon dag då jag tycker att jag inte behöver äta så nyttigt. Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s