Det blev mycket nu..


En gammal arbetskamrat beställde ett Brynäsarmband häromdagen,,klart idag lade det på lådan,så på måndag har han det på armen..Han frågade om han fick dela bilden på sociala mediet Fb,,klart han fick….klickbild.Brynäs

Gissa om det skramlade till i mitt messenger…11 beställningar på direkten,2 st levererade idag..Det blir till att knyta som 17:on när jag kommer hem på måndag.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Det blev mycket nu..”

  1. Du är ju konsthantverkare så snyggt och annorlunda. Vad är det för teknik?. Jag har ju bott i Gävle och då arbetade jag på området Brynäs Bergmästargårdens arbetsterapi som är det roligaste arbete jag haft. Jag skall ta mig en nostalgitripp till Gävle så småningom. Var dit i början på 2000-talet

    Ha det bra
    kram
    Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s