Blev mätt idag å..


Det blev goäta idag,igen..Fläskytterfilé,pommes och lite grönt..Har blivit helt såld på timjan,god på potatis av olika variationer,perfekt till fläskkött,i alla fall tycker mina smaklökar det..Eftersom det är fredag och snart helg,,som om det gjorde skillnad,,men ok det blev två glas rött till maten,gjorde inte alls ont..12.8

Ni som hängt med i min blogg minns kanske inlägget om Brynäsarmbandet..Gissa om det blev poppis..Brynäs

Gör dom nu i två varianterBrynäs variant

Nu har jag 46 st i orderboken,17 st levererade,,det visade sig att det finns Brynäs supporters i hela landet från norr till söder,har beställ mer material,metallemblemet och svart paracord,,så inte behöver jag sitta och ”uggla”,,sysslolös..Skitkul..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Blev mätt idag å..”

  1. Vilken tur att du blev mätt! Jag har en kompis som är Brynäsare som skulle bli glad för ett sådant armband. Jag beställer ett. Han är nog rätt grov runt handleden. Jag ska fråga hans fru hur många cm han har runt handleden…… Kan man swisha till dig? PS Det är inte bråttom Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s